Понедельник, 29.04.2024, 11:18
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 4
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Новые Программы Свежий Soft
    Главная » 2015 » Январь » 6 » Ремонт ноутбуків Івано-Франківськ 050-962-60-30, ремонт ноутбука у Івано-Франківську, ремонт ПК Івано-Франківськ, Ремонт комп’ютерів
    13:18
    Ремонт ноутбуків Івано-Франківськ 050-962-60-30, ремонт ноутбука у Івано-Франківську, ремонт ПК Івано-Франківськ, Ремонт комп’ютерів

    Установка операційної системи (ОС) WINDOWS у Івано-Франківську

    Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

    у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)

    Після закінчення певної кількості часу будь-який користувач всіма улюбленого продукту Microsoft зіштовхується з проблемою “гальмування” комп’ютера. Лайки на адресу всесвітньо відомого монополіста звичайно не допомагають, а виходить так, що потрібне втручання в програмну складову вашого персонального комп’ютера.

    На превеликий подив, винуватий у цих зависаннях не сам windows, а програми, що без дозволу лізуть в автозавантаження, реєстр і т.д. Чим більше софта ставиться на комп’ютер, тим скоріше буде потрібна переустановка windows.

    У цьому розділі я спробую висвітлити процес установки windows, і пояснити з яких етапів він складається. Отже, спробуємо розібратися.

    Установка Windows будь-якої версії містить у собі:

    ·  Швидке або повне форматування розділу вінчестера;

    ·  Безпосередньо сама установка Windows;

    ·  Налаштування й оптимізація роботи операційної системи;

    ·  Інсталювання драйверів до незнайдених пристроїв.

    Виконання всіх цих дій дає гарантію успішного використання Windows протягом тривалого часу.

    Так само можлива установка windows “поверх”. Цей варіант виключає як форматування, так і налаштування. Ви одержуєте свою стару систему з встановленими і набудованими програмами і драйверами. Однак така переустановка windows несе за собою імовірність збереження несправностей старої системи.

    Ще одною затребуваною послугою є активація windows. Практично кожен користувач неліцензійної копії windows зіштовхувався з повідомленням про закінчення періоду безкоштовного використання ОС. З певних причин багато хто не звертає на це увагу і через 30 днів для свого ж подиву виявляють, що здійснити вхід неможливо.

    У цьому нічого страшного немає і переживати за втрату даних не варто. Ваша система повноцінно функціонує з технічної точки зору, просто не дає вам доступ в оболонку. Необхідною мірою в цьому випадку є покупка ліцензійної ОС і активація цієї ліцензії. Однак можна обійтися вищевказаною переустановкою windows “поверх”.

    Слід зазначити, що багато хто недооцінює тонке налаштування й оптимізацію роботи windows. Зовсім даремно. Дана послуга дозволить значно підвищити швидкість роботи комп’ютера, за рахунок видалення реально непотрібних сервiсiв, відключення певних параметрів і т.д. Більш того це дозволить операційній системі значно довше проробити за рахунок блокування автоматичного підключення програм в автозавантаження. Навіть самий причепливий користувач зможе відчути переваги “тюнинга” своєї ОС.

    Я переінсталюю Вам Windows або проінсталюю заново кожну з операційних систем. Допоможу в налаштуванні та проконсультую Вас по всіх необхідних питаннях.

    Установка і налаштування программ у Івано-Франківську

     

    Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

    у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)


    Для повноцінного використання всіх можливостей комп’ютера однієї тільки операційної системи з попередньо всатновленими програмами не вистачить. Для роботи можуть знадобитися як усім відомі офісні додатки Microsoft Office, так і менш відомі Open Office, різного роду мультимедіа програвачі, електронні словники, бухгалтерське програмне забезпечення.

    Коли певна програма з невідомих причинах відмовляється інсталюватись або правильно працювати, - сміливо звертайтесь до мене, приїхавши в зручний для вас час, встановлю та налаштую необхідне програмне забезпечення. Крім установки програм я виконую установку і налаштування операційної системи Windows та драйверів різних пристроїв для максимально ефективної роботи програмного забезпечення.

    Я виконую професійну установку і налаштування ліцензійного програмного забезпечення:

    Установка драйверів у Івано-Франківську. Установка і налаштування програм, необхідних для правильної роботи пристрою з операційною системою.

    Microsoft Office - установка програм Microsoft Office включає наступні додатки: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, FrontPage, Internet Explorer.

    Електронні словники. Бувають ситуації, коли дуже важливо знайти максимально точний варіант перекладу, причому швидко. Зручне рішення - допомога електронного словника.

    Архіватори. Архіватори — це програми стиску даних. Велика кількість файлів, розміщених в Інтернеті, архівовані, і робота з ними без програм-архіваторів неможлива.

    Програми запису CD. Програмне забезпечення для запису CD дисків дозволяє значно спростити запис і створити саме такий формат диска, який вам необхідний.

    Мультімедіа програвачі. Комфортно переглядати фільми і слухати музику дозволять вам програми мультімедіа. Установка медіа-кодеків дозволить відтворювати файли різних форматів.

     

    Видалення вірусів. Антивірусний захист у Івано-Франківську!

     

    Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

    у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)


    На сьогоднішній день інтернет настільки заповнений різними видами вірусів, шкідливими кодами, хробаками й іншими шкідливими програмами, що для правильної роботи вашого комп’ютера просто необхідний антивірусний захист. Практично кожна людина, у якої є комп’ютер і Інтернет зіштовхувалася з проблемою видалення вірусів.
     
    Що таке вірус?
     
    Комп’ютерні віруси - це різновид програм здатних зашкодити або цілком знищити файли і дані користувача без його участі. Зміни, викликані вірусами, ведуть до неправильної роботи, як програм, так і операційної системи в цілому. Вірус може дублювати себе, заражаючи інші файли, програми, локальні диски, CD-DVD диски і флешки, у результаті чого може відбутися утрата важливих даних. Стандартні віруси поширюють свої копії по мережі і запускаються при яких-небудь діях користувача, усе більше впроваджуючись в ресурси комп’ютера. Віруси можуть передаватися через загальні для різних комп’ютерів ресурси: мережні сервери, електронні листи з зараженими файлами, CD-DVD носії, флешки і дискети.

    Які бувають віруси?
     
    1. Класичні комп’ютерні віруси. Вони починають діяти тільки тоді, коли їх активуєш. Якщо, припустимо, у вас заражений файл із фільмом, то при його запуску вірус додає свій код і починає діяти. Сам по собі вірус “не заразний”. Він може потрапити на інший комп’ютер тільки в тому випадку, якщо на останній був скопійований файл, заражений цим самим вірусом. Деякі віруси також можуть мати властивості іншого шкідливого програмного забезпечення.

    2. Троянські програми. Це надзвичайно підступні “штучки”. Їхні функції різноманітні:
    - збір і передача Ваших даних зловмисникові;
    - руйнування або зміна інформації зі злим наміром;
    - порушення працездатності комп’ютера;
    - використання ресурсів комп’ютера з метою, що не була задумана Вами.

    3. Мережні хробаки. Їхнє головне призначення - поширення своїх копій на інші комп’ютери, але крім цього вони заражають виконувані файли. Також вони можуть мати властивості троянських програм або комп’ютерних вірусів.
     
    Як же захистити комп'ютер від вірусів у Івано-Франківську?

     

    Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

    у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)


    Знизити ризик зараження комп’ютера і зменшити збиток, нанесений від вірусів, вам допоможе антивірусна програма. Але не всі програми однакові по своїх діях. І не завжди той самий вірус можна вилікувати різними антивірусами.

    Сучасна антивірусна програма повинна являти із себе наступне:

    1. захист у реальному часі (необхідний постійний моніторинг даних);
    2. автоматичне завантаження антивірусу;
    3. можливість перевіряти локальні і мережні диски комп’ютера вручну й автоматично;
    4. коректна робота з файлами, що знаходяться в архіві;
    5. попередження при атаці невідомих вірусів;
    6. постійне відновлення антивірусних баз (за допомогою мережі Інтернет).

    На сьогоднішній момент існує велика кількість гарних антивірусів, такі як антивірус Касперского, Dr.Web, NOD 32, Norton Antivirus і багато хто інші. Але все-таки немає 100% гарантії захисту системи від вірусів, тому рекомендую Вам використовувати певні правила, що дозволяють поліпшити безпеку Вашого комп’ютера:

    1. Перш ніж відкрити електронну пошту, переконайтеся, що лист не інфікований (не приймайте пошту від незнайомих осіб, сумнівних електронних адрес);
    2. Намагайтеся не заходити на невідомі Вам сайти;
    3. Не варто клікати на рекламні банери (у більшості випадків перекине на заражений сайт);
    4. Крім антивірусу, необхідно встановити мережний екран Firewall (більшість антивірусів мають вбудований мережний екран);
    5. Відключайте Інтернет, якщо Ви ним не користуєтеся (для запобігання проникнення у ваш комп’ютер зловмисників).
    6. Не встановлюйте два і більше антивіруси на один комп’ютер, це знизить швидкодію системи, тому що антивіруси різних виробників починають більше часу витрачати на сканування один одного. А найчастіше просто блокують роботу один одного, визначаючи другий антивірус як шкідливе програмне забезпечення, у результаті не працює жоден з них.

    Як видаляти віруси у Івано-Франківську?

     

    Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

    у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)


    Якщо Ви все-таки зіштовхнулися з необхідністю видалення комп'ютерних вірусів - перше і найголовніше - не починайте необдуманих дій. Звичайно, можна видаляти деякі віруси вручну, якщо Ви знаєте, якого типу файли відносяться до шкідливих. Якщо знання не дозволяють Вам видалити віруси вручну, необхідно скористатися спеціалізованим програмним забезпеченням - антивірусами. Основний спосіб видалення вірусів це сканування операційної системи антивірусною програмою. Сучасний антивірус успішно справляється з видаленням вірусів із флешки, HDD та інших носіїв.

    Майже всі сучасні антивірусні програми мають набір функцій для видалення вірусів вручну: “помістити в карантин”, “виправити” і “видалити”.

    1. “помістити в карантин

    Після сканування антивірусом обраної області носія – перше, що пропонує Вам антивірусна програма це “помістити в карантин” заражений вірусом файл. При приміщенні в карантин антивірус блокує користувачеві доступ до цього файлу і як наслідок поширення вірусу по системі.

    2. “виправити

    Функція “виправити” дозволяє знаходити і лікувати заражені вірусами файли. Антивірусна програма сама перевіряє код файлів, знаходить у ньому ділянка коду, що містить вірус і видаляє його. Виходить, що після “лікування” вірусу файл повертається в стан, у якому він був до зараження. Цю функцію рекомендується виконувати в першу чергу при видаленні вірусів з комп’ютера.

    3. “видалити

    Але не завжди антивірус пропонує нам “виправити” заражений файл, у зв’язку з тим, що антивірусна програма просто не може розпізнати частина стороннього (вірусного) коду. Залишається тільки один шлях “видалити” файл цілком. У цьому випадку, якщо все-таки вибрати кнопку “видалення” Ви ризикуєте видалити важливий для операційної системи файл, що спричинить за собою нестабільну роботу операційної системи або попросту призведе до того, що Ваш Windows не завантажитися. Будьте уважні, перш ніж видаляти заражені вірусами файли, обов’язково подивіться, що за файл Ви видаляєте, і за що він відповідає. Якщо не знаєте, який файл хочете видалити — НЕ ВИДАЛЯЙТЕ ЙОГО.

    Усі ці операції можна зробити лише в тому випадку, якщо Ваша операційна система завантажується. Але як потрібно вчинити, якщо Windows не завантажується? Щоб видалити віруси з жорсткого диска, у випадку неробочої операційної системи, необхідно використовувати спеціалізоване програмне забезпечення, наприклад, Live CD. Операційна система завантажується із зовнішнього носія, і запускається програма сканування файлів на жорсткому диску. Після лікування вірусів обов’язково виконайте резервне копіювання даних на зовнішній носій. Потім жорсткий диск можна відформатувати і встановити нанього новий Windows. Цей спосіб є самим трудомістким і тривалим, але разом з тим - самим надійним.

    Якщо після видалення вірусів Ваш комп'ютер працює нестабільно, повільно і з’являються помилки системи, то, швидше за все, вірус зашкодив системні файли Windows.

     

    Діагностика комп’ютера у Івано-Франківську

    Виклик майстра проводиться  щоденно, без вихідних (включаючи суботу, неділю) з 08:00 до 21:00 за номером

    у Івано-Франківську: 050-962-60-30, 067-734-28-46 (виїзд безкоштовно)


    Діагностика комп’ютера досить складний і дуже важливий процес у ремонті. При діагностиці комп’ютер піддається повному розбиранню для виявлення механічних ушкоджень і несправних компонентів.

    Усі ремонтні роботи проводяться тільки після одержання згоди клієнта на проведення ремонтних робіт, послуга по діагностиці комп’ютера безкоштовна тільки за умови проведення ремонтних робіт.

    Після проведення діагностики я повідомляю Вам, можливі причини виникнення несправності комп’ютера, а також способи максимально скоротити імовірність їхньої появи в майбутньому а також які роботи необхідно провести для повного відновлення працездатності вашого комп’ютера і вартість як на окремі запчастини, так і кінцеву вартість на ремонт комп’ютера в цілому.

    Я продемонструю Вам працездатність комп’ютера після проведеного ремонту.

    Просмотров: 878 | Добавил: ondifua | Теги: комп’ютер, компютера, комп’ютерів, компютер, ноутбук, компютерів, комп’ютера, ноутбуків, ноутбука, Івано-Франківськ | Рейтинг: 0.0/0
    Сделать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2024