Понедельник, 29.04.2024, 12:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 4
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Календарь
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Новые Программы Свежий Soft
    Главная » 2015 » Январь » 5 » Установка Віндовс Івано-Франківськ телефон у Івано-Франківську: (050)962-60-30, (067)734-28-46
    12:14
    Установка Віндовс Івано-Франківськ телефон у Івано-Франківську: (050)962-60-30, (067)734-28-46

    Установка Віндовс Івано-Франківськ телефон у Івано-Франківську: (050)962-60-30, (067)734-28-46 без вихідних, ціна, вартість помірна, виклик безкоштовний  

    Установка Віндовс Івано-Франківськ телефон у Івано-Франківську: (050)962-60-30, (067)734-28-46 без вихідних, ціна, вартість помірна, виклик безкоштовний
    Операційна система Windows найпопулярніша програма на сьогоднішній день. Коректна робота операційної системи часто залежить від її правильної установки. До виконання такої роботи необхідно підходити дуже серйозно. Для даної операційної системи розробляються величезна кількість додатків. Установка Віндовс Івано-Франківськ телефон у Івано-Франківську: (050)962-60-30, (067)734-28-46 без вихідних, ціна, вартість помірна, виклик безкоштовний є найпоширенішою послугою наших фахівців. Наші фахівці можуть виконати установку будь-якої операційної системи.
    Підготовка до установки
    Значну частку в роботах по установці Windows займає попередня підготовка комп'ютера. Від цього залежить коректна установка Віндовс. Щоб почати установку, необхідно зробити потрібні маніпуляції в Біосі материнської плати. Щоб нова версія Віндовс не конфліктувала з попередньою операційною системою, установленою на комп'ютері раніше, потрібно очистити жорсткий диск. Однак якщо на диску присутня важлива інформація - необхідно зберегти потрібні дані. У зв'язку з цим, підготовка ділитися на кілька етапів.
    Збереження даних
    Перш ніж зайнятися підготовчими роботами перед установкою Віндовс, необхідно переконатися, що на комп'ютері немає важливої інформації, яку необхідно зберегти. В процесі переустановки інформацію можна втратити і відновлювати її буде набагато складніше. Наші фахівці обов'язково виконують цю процедуру. Збереження даних відбувається шляхом підключення до комп'ютера знімного жорсткого диска і копіюванням на нього всієї необхідної інформації. Фотографії і документи після такої роботи залишаться неушкодженими. Також існує варіант копіювання даних на інший жорсткий диск, якщо на комп'ютері їх підключено кілька.
    Налаштування Біос
    Для налаштування пріоритету завантаження з пристроїв, включених на комп'ютері, в Біосі є «Boot» режим. Його можна довільно змінювати на необхідний в кожному конкретному випадку. Сьогодні вже нікого не здивувати, що установити windows можна не тільки з DVD або CD диска, але і з флешки. На нетбуках або комп'ютерах, у яких немає оптичного накопичувача, настройка проводитися тільки з флешки. Тому в настройках БІОСа необхідно вибрати тип підключається знімного пристрою, з якого буде здійснюватися установка ОС. І якщо в Біосе активований вбудований антивірус, його необхідно вимкнути. У цій програмі багато додаткових налаштувань, які фахівець змінює за потребою.
    Підготовка жорсткого диска
    Обов'язковим етапом настройки операційної системи є підготовка жорсткого диска. В іншому випадку Віндовс установлюється з помилками. Для подальшої успішної роботи операційної системи, необхідно поділити жорсткий диск на певні розділи і обов'язково відформатувати у файловій системі New Technology File System. Тільки після цього, вже на чистий жорсткий диск можна установлювати ОС віндовс. У будь-якому іншому випадку рекомендується припинити установку операційної системи до виправлення виниклих причин збою установки.
    Основна установка Віндовс
    Якщо підготовка до інсталяції пройшла успішно, фахівці нашої компанії приймаються до основної установки віндовс. Під час цієї процедури так званий програмний «майстер» копіює файли з завантажувального носія на жорсткий диск. Потім виконується розархівування та налаштування необхідних службових програм і файлів. Після цієї процедури комп'ютер перезавантажується, і установка триває далі. На цьому етапі відбувається запуск і налаштування всіх необхідних служб для забезпечення роботи ОС. Тестується продуктивність комплектуючих комп'ютера на швидкість обміну даними, проходить тест продуктивності відеоадаптера на можливість підтримки Віндовс Aero і тривимірної графіки. Після цього «майстер інсталяції» готує «робочий стіл» для подальшого використання. Після цього операційною системою Віндовс можна користуватися.
    Налаштування оновлень і активація
    Після копіювання та установки всіх необхідних файлів і служб операційна система намагається завантажити оновлення з інтернету. Компанія Microsoft рекомендує виконати оновлення операційної системи після її установки, для забезпечення максимальної безпеки та виправлення помилок. Оновлення необхідно виконувати постійно в ручному режимі або скористатися настройками автоматичного скачування.
    Після оновлення операційної системи Віндовс попросить активацію. Її можна зробити відразу, ввівши ліцензійний ключ, або зробити це протягом 30 днів з моменту установки. Якщо не виконати активацію, то через зазначений строк ОС Windows припинить свою роботу і заблокується.
    Налаштування windows
    Після установки Віндовс наступним обов'язковим кроком є настройка Віндовс. На цьому етапі фахівець виконує настройку робочого столу, панелі завдань, налаштовує розклад оновлень, копіює необхідні ярлики. В цю роботу входять настройка профілів користувачів і налаштування всіх основних параметрів комп'ютера.
     

    Просмотров: 711 | Добавил: ondifua | Рейтинг: 0.0/0
    Сделать бесплатный сайт с uCozCopyright MyCorp © 2024